Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Forumindlæg

System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) ---> System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds..ctor(DbConnectionPoolIdentity identity, SqlConnectionString connectionOptions, SqlCredential credential, Object providerInfo, String newPassword, SecureString newSecurePassword, Boolean redirectedUserInstance, SqlConnectionString userConnectionOptions, SessionData reconnectSessionData, DbConnectionPool pool, String accessToken, Boolean applyTransientFaultHandling, SqlAuthenticationProviderManager sqlAuthProviderManager) at System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateConnection(DbConnectionOptions options, DbConnectionPoolKey poolKey, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningConnection, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.CreatePooledConnection(DbConnectionPool pool, DbConnection owningObject, DbConnectionOptions options, DbConnectionPoolKey poolKey, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.CreateObject(DbConnection owningObject, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.UserCreateRequest(DbConnection owningObject, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGetConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionInternal.TryOpenConnectionInternal(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpenInner(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() at Evius.controls.forumteaser.Page_Load(Object sender, EventArgs e) ClientConnectionId:00000000-0000-0000-0000-000000000000 Error Number:2,State:0,Class:20

Vidste du at...

Et godt vinglas er den halve oplevelse. Prøv selv at smage på samme vin af forskellige glas og mærk forskellen i duft og smag. Læs også Jans artikel om glas, se "Viden om Vin".
<h1>Så blev VinGuide til Evius</h1>

Så blev VinGuide til Evius

Så blev VinGuide til Evius og så alligevel ikke. De to websites har i nogen tid nu kørt side om side, men i onsdags blev der lukket for det gamle VinGuide, og kører nu videre på evius.dk
Sunday, November 29, 2009 af Rasmus Carstensen
Det startede som "Chateau eller bordvin" på ceb.dk tilbage i 2001, og skulle bare være en lille privat side for nogle af medarbejderne fra Den Danske Boghandlerforening. Så en dag begyndte der at komme andre til, selvom der ikke blev lavet opmærksomhed om domænet, men Google finder jo alt, og lige siden må man sige at der er sket en del.

7100 medlemmer er det blevet til gennem årene, men da vi jævnligt sletter inaktive medlemmer, er det reelle medlemstal af aktive medlemmer pt. 3208. Derudover er der alle de besøgende der ikke registrerer sig. Vi har i en lang periode ligget lige omkring 10.000 besøgende om måneden. Alt i alt vil jeg tro, at vi har haft en kvart million unikke gæster, og jeg oplever da også, at når jeg snakker vin med folk, så er der altid nogen der kender VinGuide eller det nye Evius.

Skulle man få lyst til at se de første udgaver af VinGuide, så kan man se den på Internet Archive, som laver kopier af næsten alle hjemmesider. De skriver at de har 150 milliarder i deres arkiv. Se mere her.

Udviklingen af VinGuide/Evius er jeg alene om, men jeg har fået virkelig meget hjælp til alt det andet. Holger Soltau Jacobsen, Jan Larsen og Jane Carstensen har været rigtigt gode på hvert deres felt helt fra starten, og Jan Juel har været helt fantastisk næsten helt fra start og flere år frem. Jan har i dag travlt med at andre ting, men jeg håber at han snart får lidt tid igen ;-). Jan har skrevet et utal af anmeldelser, som alle er en fornøjelse at læse, og jeg vil gerne fremhæve et par af dem her, så alle kan se hvilke maleriske anmeldelser man kan skrive, når bare man har fantasien og ikke mindst smagsløgene.
Errazuriz Syrah Reserva 1998 og Passo Doble Tupungato 1999

Ligeledes skal alle de øvrige medlemmer ikke glemmes, for det er alle anmeldelserne, spørgsmål og svar i forummet osv. der giver liv på siden. Jeg ser frem til at læse mange nye anmeldelser, specielt nu hvor det er blevet nemmere med de nye tags/emneord.

Selvom Evius siden har kørt i nogen tid, så kan man aldrig teste 100% for alt, før man får det hele flyttet, så hvis du oplever fejl eller mangler, så kan du skrive det i det nye forum, som jeg vil holde ekstra øje med i den nærmeste fremtid.

Jeg håber at du vil synes om det nye site, og at det vil bidrage med inspiration og gode oplevelser i fremtiden.

PS. kom gerne med en kommentar herunder.

Med "vinlig" hilsen

Rasmus Carstensen
Kilde: Evius

Debat

Ingen indlæg i debatten!

Kommentar

Overskrift
F
K
U
Citat
Vejledning


Indlæg skal overholde vores regler, som findes her.

Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges