Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Forumindlæg

System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) ---> System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGetConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionInternal.TryOpenConnectionInternal(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpenInner(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() at Evius.controls.forumteaser.Page_Load(Object sender, EventArgs e) ClientConnectionId:00000000-0000-0000-0000-000000000000 Error Number:2,State:0,Class:20

Vidste du at...

Det er bedre med en snaps til silden, end at undvære cognac til kaffen.

Bolla Amarone della Valpolicella DOC 2003

Bolla Amarone della Valpolicella DOC 2003
Producent: Bolla
Region: Valpolicella Classico, Italien
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella
Type: Rødvin
Lagring: Fad
Årgang: 2003
Alkohol: 15%
3,0
179.00 ~ 199.00 DKK
Anmeld denne
Anmeldelser
ali amidi   Vis profil
Monday, March 5, 2007 9:39 PM
Jeg er meget uenig med den tidligere bedømmelse af Bolla Amarone 2003. Jeg smagte den for en lille måneds tid siden (Feb 2007) og fandt den virkelig lækker - måske ikke helt den typisk rosin fedme der kendetegner amarone - men intens, dyb og mørk i duften - efterfulgt af en velbalanceret diskret lakridssmag med gode brombær. I forhold til kvalme og overfede Amaroner bærer denne præg af finesse og dybde - og er en vin til dem som er lidt træt af over eksoneret Amarone. Oversæt med Google
Monday, November 6, 2006 3:37 PM
Denne amarone er tydeligvis en af de billigere. Den er meget skarp i smagen og minder på ingen måde om Amarone. På en skal fra 1-10 vi jeg ikke give den mere en 2. Det er helt klart at der ikke er kælet for denne vin og at den bør ligge i 5-7 år mere.
Hvis den drikkes nu bør den severes til en stærk asiatisk ret. Oversæt med Google
Vil du også anmelde dette produkt ? Klik her
Forhandlere og priser
Tekniske detaljer
Andre vine fra denne producent

Tilsvarende produkter

qrcode

Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges